کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

عرف: مردم در جریان انصراف ۳ نامزد باشند

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: در ابتدای کار رای‌گیری، یک اشکالاتی بوجود آمد که با دستور وزیر کشور به سرعت از آنلاین به آفلاین رفتیم. این تعداد تنها در یک درصد صندوق‌های رأی بودند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 18
کد خبر: ۹۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور امروز در جمع خبرنگاران در محل ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: از مردم عزیز تشکر می‌کنیم که از ابتدای صبح با شور و شعور وارد میدان شدند.

 

وی تصریح کرد: در ابتدای کار، یک اشکالاتی بوجود آمد که با دستور وزیر کشور به سرعت از آنلاین به آفلاین رفتیم. این تعداد تنها در یک درصد صندوق‌های رأی بودند.

 

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه‌داد: من از همین لحظه به تمام استانداران و فرمانداران ابلاغ می‌کنم در جایی که اختلال است، سریعا به صورت آفلاین انتخابات را برگزار کنند تا کسی برای این موضوع معطل نشود.

 

عرف در مورد انتشار لیست هایی در فضای مجازی با سرلیستی برخی از نامزدهای انصراف داده ریاست جمهوری گفت: مردم به لیست های فضای مجازی توجه نکنند و در جریان باشند که سه نفر از نامزدهای ریاست جمهوری انصراف داده اند.

 

وی در مورد اینکه بسیاری از بیماران کرونایی نسبت به عدم ارسال صندوق سیار برای رای‌گیری انتقاد داشته‌اند، تاکید کرد: ما با وزارت بهداشت و هلال احمر هماهنگ کرده بودیم، نماینده هلال احمر آمده و جلسه می‌گذاریم تا ببینیم این اقدام صورت گرفته است یا نه.

 

رئیس ستاد انتخابات کشور در مورد تعداد تعرفه های استفاده شده گفت: این آمار مرتب در حال تغییر است و من تا یک ساعت مشخصی را خدمت شما اعلام خواهم کرد.

 

معاون سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه ما اعلام کردیم که اگر زمینه اخذ رای به شکل آنلاین فراهم نیست به شکل آفلاین انجام شود، درباره امکان اخذ رای در شورای شهر از حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری گفت: دور قبل نیز مواردی داشتیم کسانی که شناسنامه جدید تهیه کرده‌اند در سیستم و بررسی می‌کنند و باید در حوزه مشخص باشد. اما جزئیات آن را بررسی میکنم و بعد از ظهر را اعلام خواهم کرد.

 

وی این موضوع که به افراد اجازه داده نشده که در ساعات اولیه و از ساعت ۷ صبح رای دهند را تکذیب کرد و درباره مسائل شعب خراج از کشور گفت: نسبت به شعب خارج کشور در برخی از کشورها محدودیت‌هایی به عنوان بیماری کرونا ایجاد کردند و مثل گذشته فضا را ایجاد نکردند و برخی موارد مجبور شدند مکان‌هایی را اجاره کنند. وزارت امور خارجه متولی اخذ رنگ از ایرانیان خارج کشور است که اگر مشکلی باید باید رسیدگی کند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار